0,00 €

Τα τσακρα και οι λειτουργιες τους

PDFEmail
Τίτλος : Τα τσάκρα και οι λειτουργίες τους
Συγγραφέας: Master Choa Kok Sui
Κατηγορία: Θεραπείες
Isbn 978-618-5216-39-9
Chakras and their functions ΕΧ FINAL

Τα τσακρα και οι λειτουργιες τους

Αξιολόγηση Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Τιμή
Προσδιορισμός μεταβολής τιμής
Βασική τιμή με ΦΠΑ
Τιμή με έκπτωση25,00 €
Τιμή πώλησης με έκπτωση
Τιμή πώλησης 25,00 €
Τιμή πώλησης χωρίς ΦΠΑ 25,00 €
Εκπτωση
ποσό ΦΠΑ
Συγγραφέας: Master Choa Kok Sui
Περιγραφή

Ο νοήμων άνθρωπος δεν είναι στενόμυαλος. Δεν συμπεριφέρεται σαν τη στρουθοκάμηλο που κρύβει το κεφάλι της στη γη προσπαθώντας να αποφύγει τις νέες ιδέες και εξελίξεις… Ο νοήμων άνθρωπος μελετά αυτές τις ιδέες με ανοιχτό, αντικειμενικό μυαλό.

 

Master Choa Kok Sui

Θάυματα Μέσω του Pranic Healing

 

 

Τα τσάκρα ή περιδινούμενα κέντρα είναι πολύ σημαντικά μέρη του ενεργειακού σώματος.

 

Πόσα τσάκρα υπάρχουν; Είναι επτά ή περισσότερα; Πόσο σημαντικά είναι τα τσάκρα στην πνευματική, νοητική, συναισθηματική και φυσική ευεξία σας;

 

-       Κάποια αρχαία ινδικά βιβλία και κάποιοι σύγχρονοι συγγραφείς αναφέρουν επτά τσάκρα.

-       Στο βιβλίο Bhagavad Gita, ο Κρίσνα αναφέρει μια πόλη με εννέα πύλες. Αυτό αντιστοιχεί στο σύστημα με τα εννέα κύρια τσάκρα.

-       Στα κείμενα Upanishads αναφέρεται μια πόλη με έντεκα (11) πύλες που αντιστοιχεί στο σύστημα με τα έντεκα κύρια τσάκρα.

-       Το σύστημα της Καμπάλα έχει δέκα (10) ενεργειακά κέντρα συν ένα κρυμμένο, σύνολο έντεκα (11).

 

Η αλήθεια είναι δυναμική, όχι στατική. Αυτή είναι η βάση για την πρόοδο.

 

Αυτό το βιβλίο συγκεντρώνει διδασκαλίες του Master Choa Kok Sui για το ενεργειακό σώμα και τα κύρια τσάκρα του. Αποκάλυψε για πρώτη φορά δημόσια το μυστικό των 11 τσάκρα το 1987, στο βιβλίο του Η Αρχαία Επιστήμη και Τέχνη του Pranic Healing, που τώρα τιτλοφορείται Θαύματα μέσω του Pranic Healing. Προς τα τέλη του 2000, αποκάλυψε επιπλέον την ύπαρξη του 12ου τσάκρα στο βιβλίο του Επιτυγχάνοντας την Ένωση με την Ανώτερη Ψυχή, που παλαιότερα κυκλοφορούσε με τον τίτλο Διαλογισμοί για την Πραγμάτωση της Ψυχής.

 

Είναι βασισμένο σε μία ολόκληρη ζωή έρευνας και πειραμάτων στην ζωτική ενέργεια ή πράνα. Ο συγγραφέας μετέτρεψε δυσνόητες ιδέες σε απλές έννοιες και ενεργειακές αρχές με πρακτική εφαρμογή. Το έργο του απομυθοποιήσε αρχαίες διδασκαλίες, όπως το Pranic Healing και η Arhatic Yoga, τις μετέτρεψε σε επιστήμες με κανόνες και τις έθεσε προσβάσιμες στον σύγχρονο άνθρωπο.

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.