0,00 €

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΣΑΚΡΑ ΣΤΟ ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ

PDFEmail
ΤΙΤΛΟΣ :ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΣΑΚΡΑ ΣΤΟ ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ
ISBN 978-618-5216-46-7
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Master Choa Kok
ΤΙΜΗ: 30 ΕΥΡΩ
ΔΙΑΣΤΑΣΗ 17Χ24
PranKabbalistic EX

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΣΑΚΡΑ ΣΤΟ ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ

Αξιολόγηση Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Τιμή
Προσδιορισμός μεταβολής τιμής
Βασική τιμή με ΦΠΑ
Τιμή με έκπτωση30,00 €
Τιμή πώλησης με έκπτωση
Τιμή πώλησης 30,00 €
Τιμή πώλησης χωρίς ΦΠΑ 30,00 €
Εκπτωση
ποσό ΦΠΑ
Συγγραφέας: Master Choa Kok Sui
Περιγραφή

Μια φορά κάθε τόσο, ένα βιβλίο αναταράσσει τη συνείδησή μας και κάνει την ψυχή να φλογίζεται με τη λεπτοφυή αλλά απτή αναγνώριση της πνευματικής μας ευγένειας. 
Τέτοια είναι η δύναμη που προέρχεται από τον Παγκόσμιο και Καμπαλιστικό Διαλογισμό των Τσάκρα στο Πάτερ Ημών. 

Ο Master Choa Kok Sui παρουσιάζει το Πάτερ Ημών πέρα από την παραδοσιακή προοπτική του και ως ένα σύστημα για πνευματική ανάπτυξη συνδυάζοντας τρεις πνευματικές έννοιες: το Βιβλικό Πάτερ Ημών, το Καμπαλιστικό Δέντρο της Ζωής και την έννοια των γιόγκι σχετικά με τα τσάκρα ή ενεργειακές δίνες πνευματικής ενέργειας. Ο τρόπος με τον οποίο αυτά τα στοιχεία μεταμορφώνονται ευφυώς σε μια σειρά απλών αλλά ισχυρών διαλογισμών είναι μια μαρτυρία της βαθιάς εκλεκτικής προσέγγισης του συγγραφέα.
Αποτελούμενος από δύο εκδοχές -την Παγκόσμια και την Καμπαλιστική - ο Διαλογισμός στο Πάτερ Ημών παρακολουθείται πολύ εύκολα και δεν απαιτεί περίπλοκη προετοιμασία. Η Παγκόσμια εκδοχή χρησιμοποιεί κάθε φράση της προσευχής σε συσχέτιση με ένα τσάκρα ενώ η Καμπαλιστική εκδοχή επεκτείνει την ευρύτητα του διαλογισμού μέσω μιας στενής αλληλεπίδρασης της κάθε γραμμής με το αντίστοιχο τσάκρα και sephiroth. 

Ο διαλογισμός μας φέρνει πολλά βήματα ψηλότερα προς τη θεότητα που κείτεται κοιμώμενη μέσα στον καθένα μας και ακόμα πιο πέρα, προς τη μακάρια μεταμορφωτική εμπειρία της ευθυγράμμισης με τη Θέληση και τη Δόξα του Πατρός Μας
.

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.