0,00 €

Μυθιστόρημα

ΚΑΘΕ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΚΡΥΒΕΙ ΜΙΑ ΕΞΩΠΟΡΤΑ

Τιμή12,00

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ

Τιμή10

ΦΟΝΟΣ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ... ΜΕ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ;;; A TOMOΣ

PDFEmail
Τόμος α: 400 σελίδες

Είδος Μυθιστόρημα

Διάσταση 14χ21
ATOMOS-littlecover

ΦΟΝΟΣ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ... ΜΕ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ;;; A TOMOΣ

Αξιολόγηση Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Τιμή
Προσδιορισμός μεταβολής τιμής
Βασική τιμή με ΦΠΑ
Τιμή με έκπτωση17,50 €
Τιμή πώλησης με έκπτωση
Τιμή πώλησης 17,50 €
Τιμή πώλησης χωρίς ΦΠΑ 17,50 €
Εκπτωση
ποσό ΦΠΑ
Συγγραφέας: ΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΥ
Περιγραφή

Μια αληθινή ιστορία από την αρχή μέχρι το τέλος την οποία μου έδωσε να την εκδώσω αυτός που τη βίωσε μαζί με όλα τα ντοκουμέντα που αναφέρονται και την οποία δεν αποφάσισε να εκδώσει για προφανείς προσωπικούς του λόγους.

Θα ήθελα να μου δείξει κάποιος έναν ομοφυλόφιλο ο οποίος κάτω από τις παραινέσεις κάποιου ψυχολόγου ή της εκκλησίας να «γιατρεύτηκε» και να άλλαξε φύλο. ΌΧΙ! Είμαι σίγουρος ότι έτσι γεννήθηκαν και έτσι θα πεθάνουν.

Ο Αριστοτέλης είπε ότι το «εγώ» του κάθε ανθρώπου κτίζεται από τα υλικά του άλλου. Δηλαδή η αυτοπεποίθηση αποκτιέται επειδή βλέπεις πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Οι άλλοι σε οδηγούν να ανακαλύψεις την αξία σου με τη συμπεριφορά τους.

Η πιο δύσκολη περίπτωση είναι να σταθεί το νόμισμα όρθιο. Σε αυτή τη θέση, και την πιο δύσκολη, μπορείς να βλέπεις παντού, προς όλες τις μεριές, και τις καλές και τις κακές. Σε αυτή τη θέση βρίσκονται οι άνθρωποι που είχαν σοφούς δασκάλους, που τους σήκωσαν και τους στήριξαν πνευματικά. Δεν μπορείς από μόνος σου. Όμως εδώ μπορείς να δεις τα πάντα. Και τα καλά και τα κακά οπότε αποκτάς και ένα ευρείας αντίληψης μυαλό, καθαρό και ξάστερο.

(Άποψη του γιου μου) Όμως υπάρχει και η εκδοχή να γεννιόμαστε όρθιοι. Και κάποια στιγμή, ανάλογα με τις ανωμαλίες του «εδάφους» γέρνουμε προς τη μία ή την άλλη μεριά. Και πέφτουμε αν δεν έχουμε καλή «ισορροπία», οπότε χρειαζόμαστε κάποιον για να μας σηκώσει. Στην πραγματικότητα οι περισσότεροι είμαστε πεσμένοι κάτω και πρέπει να είμαστε αγαπητοί και τυχεροί για να βρεθεί κάποιος από τους ελάχιστους όρθιους που θα αξιολογήσει ότι αξίζει το κόπο να μας βοηθήσει να σηκωθούμε. (Όρθιοι θα είναι μάλλον οι ενάρετοι δάσκαλοί μας).

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.