0,00 €

Παρουσιάσεις

ΚΑΘΕ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΚΡΥΒΕΙ ΜΙΑ ΕΞΩΠΟΡΤΑ

Τιμή12,00

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ

Τιμή10

Παρουσιάσεις

 

Τη Δευτέρα στις 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00μ.μ στο Εμπορικό Kέντρο της Βούλας "Bon Marche" Βασ. Παύλου 89-91, στην Gallery Bonny's Art, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου της Υακίνθης Ευφραιμίδου με τίτλο “Δε φοβήθηκα μην τελειώσει η ζωή μου, αλλά μήπως δε ξεκινήσει ποτέ” από τις εκδόσεις Ownbook.

 

 

 

 

 

 


 

Σας προσκαλούμε το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 και ώρα 18:00, στην Αίθουσα του Μεροπείου (Διονυσίου Αρεοπαγίτου 45), κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, για την παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο Γηριατρική Φυσικοθεραπεία (Εκδόσεις Ownbook), του Φυσικοθεραπευτή Ιωάννη Σ. Παναγιωτόπουλου. Το βιβλίο αποτελεί ένα χρήσιμο ιατρικό σύμβουλο και θα το προλογίσουν εκπρόσωποι συλλόγων, που ασχολούνται με άτομα της τρίτης ηλικίας. Η βραδιά θα κλείσει με τραγούδι από τον κύριο Ρενιέρη. Η είσοδος είναι δωρεάν για το κοινό.

 

 

 

 

 


Τη Δευτέρα στις 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00μ.μ στο Εμπορικό Kέντρο της Βούλας "Bon Marche" Βασ. Παύλου 89-91, στην Gallery Bonny's Art, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου της Υακίνθης Ευφραιμίδου με τίτλο "Φρούτα του πάθους και γάλα καμήλας".

 

 

 

 

 


 

   Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος παρισταμένων πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου της Κυρίας ΄Αννας Μπουκουβάλα με τίτλο "Σαρωνίδα, θύμησες" την Παρασκευή 17-5-2013 και ώρα 20.00 μ.μ. στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δημοτικής Κοινότητας Σαρωνίδας. Την επιμέλεια της βιβλιοπαρουσίασης είχε η Φιλόλογος και Γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαρωνίδας Κυρία Μιχαλοπούλου - Χαριτάκη Μαρία.
   Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  ο Βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Β.Οικονόμου, ο Αναπληρωτής Δημάρχου Δήμου Σαρωνικού Μ.Τσαλικίδης, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Σαρωνικού Σ.Δημητρίου, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σαρωνίδας Αικ.Γκούμα, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος σε θέματα περιβάλλοντος Περιφέρεια Αττικής Α. Γάκης, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δήμου Σαρωνικού Κ.Μπούκης, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Σαρωνίδας Φ.Νικολοπούλου (Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Σαρωνίδας) και Ζ.Δημητρίου-Χατζηκωνσταντίνου, οι Αντιπρόεδροι του Πολιτιστικού Συλ. Σαρωνίδας Α.Καλπαξίδου και Καραμαλέγκου Αικ. και το Μέλος Κανιάρη Μ. Καθηγητές, μαθητές και φίλοι από την Σαρωνίδα και την ευρύτερη περιοχή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bottom 2