0,00 €

Συγγραφείς

ΚΑΘΕ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΚΡΥΒΕΙ ΜΙΑ ΕΞΩΠΟΡΤΑ

Τιμή12,00

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ

Τιμή10

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

DSCF5018 (2)

Φυσικός Med, MSc (Master Κοινωνικής Παιδαγωγικής & Διδακτικής, Πληροφορικής, Σπουδές στην Εκπαίδευση, Ειδικής Αγωγής), Υποψήφιος Διδάκτωρ Πληροφορικής, Καθηγητής Βυζαντινής και Ευρωπαϊκής Μουσικής. Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων (μητρώο ΕΟΠΠΕΠ). Εξειδίκευση σε θέματα Πληροφορικής, Εφαρμογές Υψηλής Τεχνολογίας & Τηλεματικής στο Παν/μιο Πατρών στην Ελληνική Μαθηματική εταιρία, στο Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας και στο Επιστημονικό Πάρκο Πατρών.

Από το 1994 είναι καθηγητής πληροφορικής σε Δημόσια και Ιδιωτικά Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) και σε Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ). Από το 1996 έως το 1999 είναι καθηγητής Φυσικών Επιστημών στη Μέση Τεχνική Νοσηλευτική Σχολή Πατρών «Ο Άγιος Αντρέας». Είναι επίσης επιμορφωτής σε θέματα Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών σε στελέχη επιχειρήσεων, υπαλλήλους και εκπαιδευτικούς μέσω προγραμμάτων του ΕΛ.ΚΕ.ΠΑ, του Ο.Α.Ε.Δ., της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Υπουργείου Παιδείας στα πλαίσια της Κοινωνίας της Πληροφορίας.

Διευθυντής σπουδών επί διετία Εργαστηρίου Ελευθέρων σπουδών Πληροφορικής και από το 1999 καθηγητής Πληροφορικής σε Τεχνικά Επαγγελματικά Εκπαιδευτήρια (Τ.Ε.Ε.). Από το 1999 έως το 2011 διετέλεσε Εργαστηριακός Συνεργάτης Πληροφορικής στο Ανώτατο Τεχνολογικό Ίδρυμα (Α.ΤΕΙ) Πατρών. Το 2005 διορίστηκε στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και από το 2013 είναι Διευθυντής στο Δημόσιο ΙΕΚ ΠΑΤΡΑΣ.

Έχει συγγράψει πλήθος βιβλίων και δοκιμίων, τα οποία έχουν εκδοθεί και τυγχάνουν αποδοχής από αρκετά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας.

Έχει πληθώρα δημοσιεύσεων σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια, όπως επίσης και σε επιστημονικά περιοδικά, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.