0,00 €

Γενικά βιβλία

ΚΑΘΕ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΚΡΥΒΕΙ ΜΙΑ ΕΞΩΠΟΡΤΑ

Τιμή12,00

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ

Τιμή10

ΘΑΥΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ PRANIC HEALING

PDFEmail
ΘΑΥΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ PRANIC HEALING
ΔΙΑΣΤΑΣΗ 18Χ25,5
ΤΙΜΗ 35
Συγγραφέας Master Choa Kok Sui
isbn 978-618-5216-22-1
ΕxPranicHealingMir6 (3)

ΘΑΥΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ PRANIC HEALING

Αξιολόγηση Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Τιμή
Προσδιορισμός μεταβολής τιμής
Βασική τιμή με ΦΠΑ
Τιμή με έκπτωση35,00 €
Τιμή πώλησης με έκπτωση
Τιμή πώλησης 35,00 €
Τιμή πώλησης χωρίς ΦΠΑ 35,00 €
Εκπτωση
ποσό ΦΠΑ
Συγγραφέας: Master Choa Kok Sui
Περιγραφή

Το "Θαύματα μέσω του Pranic Healing" είναι ένα ορόσημο στον τομέα της ενεργειακής θεραπείας. Αυτός ο κοσμοϊστορικός τόμος, μαζί με τον συγγραφέα του Master Choa Kok Sui, γνώρισαν απίστευτη επιτυχία διασχίζοντας τα σύνορα κάθε ηπείρου, φέρνοντας την ελπίδα, θεραπεύοντας και εμψυχώνοντας εκατομμύρια ανθρώπους από την πρώτη του έκδοση το 1987 υπό τον αρχικό του τίτλο "Η αρχαία τέχνη και επιστήμη του Pranic Healing". 

Το βιβλίο αυτό παρουσιάζει με ένα απλό και συστηματικό τρόπο αρχές και τεχνικές που ο καθένας μπορεί να μάθει και να διαπρέψει σε αυτές - με απίστευτα αποτελέσματα! Με την χρήση του Πράνα, της ενέργειας που προσδίδει ζωή, μπορεί κάποιος να μάθει πώς να βοηθήσει το σώμα να επανακτήσει την υγεία του και να επιταχύνει την θεραπευτική διαδικασία. Στο βιβλίο περιέχονται μαρτυρίες πολλών ασθενών και θεραπευτών που αποδεικνύουν τις θεραπευτικές δυνάμεις του pranic healing.

Το "Θαύματα μέσω του Pranic Healing", πρώτο από μία σειρά βιβλίων, έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 30 γλώσσες και έχει εκδοθεί σε περισσότερες από 70 χώρες. Οι pranic θεραπευτές που λειτουργούν είτε από τα σπίτια τους είτε σε pranic healing θεραπευτικά κέντρα αυξάνονται αλματωδώς. Βρίσκονται σχεδόν σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα του κόσμου.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.iispfi.com

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.